top of page

Beringen - Grote brasserie over te nemen

Beringen

beschikbaar

Prijs

€ 330.000

Huur

€ 3.500

Beschrijving

Sta klaar voor een sprong in het diepe en ontdek de perfecte kans voor een nieuw begin! Als jouw droom een eigen brasserie runnen is, dan is dit jouw moment! Onze gerenommeerde brasserie, met een royaal klantenbestand en maar liefst 100 zitplaatsen, staat te popelen om een nieuwe eigenaar te verwelkomen en zijn succesverhaal voort te zetten.

Met een ruim terras en een uitgestrekte parkeergelegenheid biedt deze brasserie alles wat je nodig hebt om gasten te verwelkomen en ze te laten genieten van heerlijke gerechten in een warme, uitnodigende sfeer. En het beste van alles? Het is volledig ingericht en klaar om te worden betrokken, dus je kunt direct aan de slag!

Dit restaurant biedt een unieke mix van Belgische culinaire tradities en moderne flair. Met een rijke geschiedenis en een ambiance die uitnodigt tot ontspanning en genot, is dit de ideale locatie voor een nieuw culinair avontuur.

Waarom wachten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom deze brasserie de perfecte plek is voor jouw volgende grote stap in de culinaire wereld. Jouw avontuur begint hier!"

Contactgegevens

Gino Vermeulen

+32 475 49 29 53

Type bedrijf

Brasserie

Locatie

Beringen

bottom of page