Honger naar kennis? Geef uzelf een prachtig geschenk: de Webinar ‘Horeca Masterclass’.

Als horecaondernemer heeft u het altijd druk.

Eerst en vooral is er de dagelijkse uitbating van uw zaak: contacten leggen en onderhouden met klanten, leveranciers en collega-horecaondernemers, administratie bijhouden, uw medewerkers motiveren en bijspringen waar het moet, enz...

Daarnaast vindt u het als gemotiveerde horecaondernemer ook belangrijk om inzicht te krijgen in de meer theoretische aspecten van het uitbaten van een horecazaak, wilt u kennis en tips verzamelen om de uitbating van uw zaak wat soepeler te laten verlopen en wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. U kunt hiervoor aanvullende cursussen volgen - zo was mijn ‘Horeca Masterclass in een dag’ een overweldigend succes - maar niet iedereen wenst of kan zijn zeldzame vrije dag opofferen om een volledig dag les te volgen.

Daarom heb ik speciaal voor de drukbezette horecaondernemer mijn ‘Webinar Horeca Masterclass’ ontwikkeld. Tijdens deze Webinar krijgt u tal van adviezen en tips om uw managementkwaliteiten te verbeteren en het rendement van uw horecazaak te verhogen. Het grote voordeel van deze Webinar is dat u op uw eigen tempo, waar en wanneer u dit het beste uitkomt nuttige kennis kunt verzamelen. U kunt dit deze Webinar volgen op uw desktop, uw laptop, uw tablet en zelfs op uw smartphone. U beschikt dus altijd en overal over interessante tips en informatie.

Inschrijven voor de Online Masterclass

Als u zich inschrijft voor deze Masterclasses ontvangt u een reeks van negen modulen die u op uw eigen tempo online kunt doornemen. Negen weken lang begeleiding, informatie en tips om van uw horecazaak een succes te maken en het rendement van uw horecazaak verhogen!


De Masterclass bestaat uit een reeks van negen modulen


Module 1 - Starters: de basis
Module 2 - Verbeter uw rendement  
Module 3 - Horeca Management 
Module 4 - Marketing van uw bedrijf
Module 5 - Overname van een horecabedrijf 
Module 6 - Organisatie structuur en verbetering
Module 7 - Alles over het: Menu
Module 8 - Case
Module 9 - Bitser
 

Preview van module 1

Meld u nu aan voor de volledige online unieke masterclass van 9 weken onder leiding van Gino Vermeulen voor 49 euro per maand.

Online Horeca Masterclass

Contact 

© 2021 GINO VERMEULEN | BRUSSEL

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Twitter