Gino Vermeulen3 dagen geleden3 minutenWit wijntje? 26 mei: Internationale dag van de ChardonnayDit jaar valt de Internationale dag van de Chardonnay, een bijzondere dag voor alle Chardonnay liefhebbers, op donderdag 26 mei.
Gino Vermeulen16 mei3 minutenSportevenementen in uw horecazaakWilt u van de maand mei een succes maken vergeet deze dan niet om de internationale sportevenementen op te nemen in uw evenementenplanning.
Gino Vermeulen9 mei2 minutenMei: Maand van de lokale voedingMei is uitgeroepen tot ‘Maand van de lokale voeding’. Kiezen voor lokale seizoensproducten is altijd een slimme keuze. Waarom? Lees het hier
Gino Vermeulen2 mei3 minutenBeter vooruitkijken dan achterom: horecatrendsDe horeca heeft een moeilijke tijd gekend maar het tij lijkt te keren. Meer dan ooit is het belangrijk om de nieuwste horecatrends te volgen
Gino Vermeulen24 apr.3 minutenDe overname van een horecazaak: waar moet u op letten?Er komt heel wat kijken bij een overname van een horecazaak. Om u alvast op goede weg te helpen geef ik u graag enkele tips.
Gino Vermeulen17 apr.3 minutenOvertref de verwachtingen op het terras van uw horecazaakAls horecaondernemer is het uw taak om ervoor te zorgen dat de terrasbeleving de verwachtingen overtreft. Een aantal tips voor uw terras.
Gino Vermeulen10 apr.3 minutenBoost uw website met 5 handige tipsHeeft u uw website de laatste tijd wat verwaarloosd? De hoogste tijd om uw website een boost te geven met deze 5 handige tips.
Gino Vermeulen4 apr.3 minutenMoederdag al voorbereid?Op Moederdag geven gasten meer dan drie keer zoveel uit aan een horecabezoek. Enkele tips om een succes te maken van Moederdag.
Gino Vermeulen28 mrt.2 minutenAl aan het aardbeienseizoen gedacht?Het aardbeienseizoen is officieel van start gegaan. Hoe kan u deze rode vrucht in de kijker zetten en gebruiken in uw horecazaak?
Gino Vermeulen20 mrt.3 minutenScoren met whisky op de Internationale Whisky DagOp 27 maart wordt sinds 2009 jaarlijks wereldwijd de 'Internationale Whisky Dag' gehouden. Een interessante gelegenheid voor uw horecazaak.