• LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
gino_logo_edited.png

+32 475 49 29 53

  • Gino Vermeulen

  • Horeca consultancy

    • Overnameadvies
    • Advies & begeleiding
    • Chefmakelaar
    • Vacatures
    • Horecapanden
  • Blog

  • Downloads

    • Gratis e-book Haal meer rendement
    • Gratis e-book Horeca in Coronatijden
    • Webinar Toekomst van de horeca
    • Gratis horeca tips
    • Blijf op de hoogte
  • Webshop

    • Online Horeca Masterclass
    • E-book Transformeer uw Horecazaak
    • Horeca Business Planner 2022
  • Contact

    • Adviesgesprek
  • More

    Use tab to navigate through the menu items.
    • Alle berichten
    • Horeca Management
    • Algemeen
    • Marketing
    • Verkoop
    • Bediening
    • Bedrijfsstructuur
    • Keuken
    • Trends
    Zoeken
    Waarom uw Food Cost (Percentage) belangrijk is
    Gino Vermeulen
    • 16 uur geleden
    • 3 minuten

    Waarom uw Food Cost (Percentage) belangrijk is

    Budgetten bepalen is een cruciaal onderdeel van het runnen van uw horecabedrijf. Tips voor het berekenen van uw Food Cost (Percentage).
    Mag ik u een glas wijn voorstellen?
    Gino Vermeulen
    • 1 aug.
    • 3 minuten

    Mag ik u een glas wijn voorstellen?

    Klanten vinden duidelijke informatie over de wijn belangrijk en andere tips over het succesvol voorstellen van wijn aan de horecabezoeker.
    15 augustus: Start van het Wilde Eend Seizoen
    Gino Vermeulen
    • 25 jul.
    • 2 minuten

    15 augustus: Start van het Wilde Eend Seizoen

    Traditiegetrouw start de jacht op wilde eenden op 15 augustus. Dit is meteen ook de aankondiging van het culinaire wildseizoen.
    Hoe kan ik voor meer reservaties zorgen?
    Gino Vermeulen
    • 18 jul.
    • 4 minuten

    Hoe kan ik voor meer reservaties zorgen?

    Er bestaat geen ’one-size fits all’ aanpak voor reserveringen. Wel kan ik u enkele tips geven om meer reserveringen binnen te krijgen.
    Een zomerse aanpak = vrolijke en tevreden klanten
    Gino Vermeulen
    • 11 jul.
    • 3 minuten

    Een zomerse aanpak = vrolijke en tevreden klanten

    Mooi weer doet iets met een mens: we lopen er allemaal wat vrolijker en uitbundiger bij. Waar gaat u uw gasten mee verleiden deze zomer?
    Personeelstekort: Hoe u het ook anders kunt oplossen
    Gino Vermeulen
    • 4 jul.
    • 2 minuten

    Personeelstekort: Hoe u het ook anders kunt oplossen

    Het zijn spannende tijden voor de horeca. Het hoogseizoen is van start gegaan, nu nog het personeelstekort oplossen. Lees mijn advies...
    Recept voor een aantrekkelijke dessertkaart
    Gino Vermeulen
    • 27 jun.
    • 3 minuten

    Recept voor een aantrekkelijke dessertkaart

    De maaltijd afsluiten met iets zoets of iets fris is voor veel mensen de kers op de taart van hun restaurantbezoek.
    Al voorbereidingen getroffen voor 21 juli?
    Gino Vermeulen
    • 20 jun.
    • 3 minuten

    Al voorbereidingen getroffen voor 21 juli?

    De Nationale Feestdag valt dit jaar op een donderdag, grote kans dat mensen gaan genieten van een verlengd weekend. Alle hens aan dek dus!
    Internationale Dag van de Duurzame Gastronomie
    Gino Vermeulen
    • 13 jun.
    • 2 minuten

    Internationale Dag van de Duurzame Gastronomie

    Sinds 2016 is 18 juni de Dag van de Duurzame Gastronomie. Op die dag promoten de Verenigde Naties duurzame gastronomie in de horeca.
    Mosselen: ze zijn er (bijna) weer!
    Gino Vermeulen
    • 7 jun.
    • 3 minuten

    Mosselen: ze zijn er (bijna) weer!

    Mosselen: ze zijn er weer! Een jaarlijks terugkomende uitspraak waar mosselliefhebbers met spanning naar uitkijken.
    1
    2345
    vrt.png
    belcasinos-logo.jfif
    hub.png
    VillaDeTorre_Logo_DEF500-250x250.png
    download.jfif
    elaisa-wellness.png
    westtoer-logo.png
    patyntje.png
    logo mellow-p-500_edited.jpg
    five_guys.PNG
    Concertgebouw_Brugge_logo_groot.jpg
    o learys.png
    hotel-domein-polderwind-logo.png
    vrt.png
    belcasinos-logo.jfif
    hub.png
    VillaDeTorre_Logo_DEF500-250x250.png
    download.jfif
    elaisa-wellness.png
    westtoer-logo.png
    patyntje.png
    logo mellow-p-500_edited.jpg
    five_guys.PNG
    Concertgebouw_Brugge_logo_groot.jpg
    o learys.png
    hotel-domein-polderwind-logo.png
    vrt.png
    belcasinos-logo.jfif
    hub.png
    VillaDeTorre_Logo_DEF500-250x250.png
    download.jfif
    elaisa-wellness.png
    westtoer-logo.png
    patyntje.png
    logo mellow-p-500_edited.jpg
    five_guys.PNG
    Concertgebouw_Brugge_logo_groot.jpg
    o learys.png
    hotel-domein-polderwind-logo.png

    Contact 

    Bedankt voor de inzending!

    PRIVACYVERKLARING

    © 2022 GINO VERMEULEN | BRUSSEL

    ALGEMENE VOORWAARDEN