top of page
Zoeken


Gino Vermeulen
3 dagen geleden3 minuten om te lezen
Een start in de horeca? De perfecte timing!
Het is veelal tijdens het voorjaar dat ondernemers uitkijken om een zaak over te nemen of op te starten.


Gino Vermeulen
17 feb3 minuten om te lezen
Kansen en uitdagingen op tafel
Laat ons even nagaan wat de nieuwe federale regering in petto heeft voor de horeca.


Gino Vermeulen
20 jan3 minuten om te lezen
Analyseren, inventariseren en de gerichte acties ondernemen
Als horeca adviseur zorg ik ervoor dat de tafels opnieuw gedekt worden. Verbeter de beleving van je gasten en je horecazaak!


Gino Vermeulen
23 dec 20242 minuten om te lezen
Terugblikken op 2024, vooruitkijken naar een sterk 2025!
De uitdagingen in de horecasector waren niet min. Ik blik graag even terug op 2024 en op wat ik heb kunnen betekenen voor de horecasector.


Gino Vermeulen
9 dec 20243 minuten om te lezen
Je horecazaak als gezond bedrijf: laat een regelmatige check-up doen!
Een horeca-audit is vergelijkbaar met een jaarlijks doktersbezoek: een essentieel moment om de gezondheid van je zaak te checken.


Gino Vermeulen
18 nov 20243 minuten om te lezen
Horeca-overnames: meer dan alleen zakelijke transacties
Met jarenlange ervaring als horeca-adviseur weet ik als geen ander dat een overname veel meer is dan een zakelijke transactie. Het is een...


Gino Vermeulen
4 nov 20243 minuten om te lezen
Op zoek naar de juiste medewerkers?
Als horecaondernemer weet je ongetwijfeld dat het vinden van gekwalificeerd horeca personeel een grote uitdaging is.


Gino Vermeulen
5 okt 20243 minuten om te lezen
Meer grip op je horecazaak met een efficiënt Management Controle Systeem
Een effectief Management Controle Systeem is de ruggengraat van elke succesvolle horecazaak. Waar kan dit systeem bij helpen?


Gino Vermeulen
23 sep 20243 minuten om te lezen
Waarom teamdynamiek belangrijk is
De zoektocht naar nieuw personeel en het behouden van je huidige team wordt steeds moeilijker. Tips voor een goede teamdynamiek.


Gino Vermeulen
10 sep 20243 minuten om te lezen
Hoe ik als Ghost Kok jouw horecazaak kan transformeren
De Ghost Kok kan je bijstaan met een professionele en creatieve aanpak om je menu te verfrissen en je chef-kok te ondersteunen.
bottom of page