top of page
Zoeken


Gino Vermeulen
14 nov 20223 minuten om te lezen
15 November: Koningsdag - Waarom klant koning is
‘Klant is koning’ is een eeuwenoude spreuk die het belang van klanten van een zaak weerspiegelt. Maar is de klant altijd koning?


Gino Vermeulen
7 nov 20223 minuten om te lezen
8 november: un cappuccino per favore!
Wilt u uw klanten laten genieten van een perfect kopje rijke espresso en gestoomde melk met een zacht laagje schuim?

Gino Vermeulen
31 okt 20223 minuten om te lezen
Hoe uw horecazaak kindvriendelijk maken?
Als u ervoor zorgt dat ouders en hun kinderen zich op hun gemak en gewaardeerd voelen, kunt u verwachten ze vaker zullen terugkomen.


Gino Vermeulen
23 okt 20222 minuten om te lezen
Voordelen van huischampagne
De dag van de champagne vindt dit jaar op 28 oktober plaats. Een ideale gelegenheid om even stil te staan bij de voordelen van huischampagne


Gino Vermeulen
17 okt 20222 minuten om te lezen
20 oktober: Internationale Dag van de Chef
Elk jaar wordt op 20 oktober de Internationale Dag van de Chef gevierd. Wat kunt u doen om uw chef-kok in de kijker te zetten?


Gino Vermeulen
10 okt 20223 minuten om te lezen
Wereldvoedseldag: experimenteer met lokale en seizoensgebonden producten
Om op Wereldvoedseldag een smaakvolle maaltijd op uw menukaart te zetten maakt u het best gebruik van seizoensgebonden en lokale producten.


Gino Vermeulen
3 okt 20223 minuten om te lezen
Verwelkoming van gasten: hoe pakt u het aan?
Een goede eerste indruk is belangrijk. De paar minuten die u besteedt aan het verwelkomen van uw gasten laten een blijvende indruk na.


Gino Vermeulen
26 sep 20223 minuten om te lezen
Met een ondersteunende tool uw omzet verhogen
Een nieuwe planning is noodzakelijk om deze moeilijke tijden te overleven.
Wij kunnen hierbij helpen met een ondersteunend werkinstrument.


Gino Vermeulen
18 sep 20223 minuten om te lezen
Het belang van een efficiënt reserveringssysteem
De vele manieren waarop reserveringen kunnen gebeuren zorgen ongetwijfeld voor meer klanten, maar hoe zit het met de organisatie hiervan?

Gino Vermeulen
12 sep 20223 minuten om te lezen
Hoe de energiekost van uw horecazaak verlagen?
Feit is dat u als horecaondernemer met prijsstijgingen te maken heeft van de energie. Wat kunt u doen om uw energiefactuur te verlagen?
bottom of page