top of page
Zoeken


Hoe kan ik voor meer reservaties zorgen?
Er bestaat geen ’one-size fits all’ aanpak voor reserveringen. Wel kan ik u enkele tips geven om meer reserveringen binnen te krijgen.

Gino Vermeulen
18 jul 20224 minuten om te lezen
Â


Een zomerse aanpak = vrolijke en tevreden klanten
Mooi weer doet iets met een mens: we lopen er allemaal wat vrolijker en uitbundiger bij. Waar gaat u uw gasten mee verleiden deze zomer?

Gino Vermeulen
11 jul 20223 minuten om te lezen
Â


Personeelstekort: Hoe u het ook anders kunt oplossen
Het zijn spannende tijden voor de horeca. Het hoogseizoen is van start gegaan, nu nog het personeelstekort oplossen. Lees mijn advies...

Gino Vermeulen
4 jul 20222 minuten om te lezen
Â


Recept voor een aantrekkelijke dessertkaart
De maaltijd afsluiten met iets zoets of iets fris is voor veel mensen de kers op de taart van hun restaurantbezoek.

Gino Vermeulen
27 jun 20223 minuten om te lezen
Â


Al voorbereidingen getroffen voor 21 juli?
De Nationale Feestdag valt dit jaar op een donderdag, grote kans dat mensen gaan genieten van een verlengd weekend. Alle hens aan dek dus!

Gino Vermeulen
20 jun 20223 minuten om te lezen
Â


Internationale Dag van de Duurzame Gastronomie
Sinds 2016 is 18 juni de Dag van de Duurzame Gastronomie. Op die dag promoten de Verenigde Naties duurzame gastronomie in de horeca.

Gino Vermeulen
13 jun 20222 minuten om te lezen
Â


Mosselen: ze zijn er (bijna) weer!
Mosselen: ze zijn er weer! Een jaarlijks terugkomende uitspraak waar mosselliefhebbers met spanning naar uitkijken.

Gino Vermeulen
7 jun 20223 minuten om te lezen
Â


Wit wijntje? 26 mei: Internationale dag van de Chardonnay
Dit jaar valt de Internationale dag van de Chardonnay, een bijzondere dag voor alle Chardonnay liefhebbers, op donderdag 26 mei.

Gino Vermeulen
23 mei 20223 minuten om te lezen
Â


Sportevenementen in uw horecazaak
Wilt u van de maand mei een succes maken vergeet deze dan niet om de internationale sportevenementen op te nemen in uw evenementenplanning.

Gino Vermeulen
16 mei 20223 minuten om te lezen
Â


Mei: Maand van de lokale voeding
Mei is uitgeroepen tot ‘Maand van de lokale voeding’. Kiezen voor lokale seizoensproducten is altijd een slimme keuze. Waarom? Lees het hier

Gino Vermeulen
9 mei 20222 minuten om te lezen
Â
bottom of page