top of page
Zoeken


Wordt thee de nieuwe koffie?
Als u zich wil onderscheiden kunt u op uw menukaart verschillende soorten thee aan te bieden. Of wat dacht u van een heuse theekaart?

Gino Vermeulen
28 feb 20222 minuten om te lezen


Met welke maatregelen moet uw horecazaak rekening houden?
Laten we twee begrippen even van dichterbij bekijken en nagaan wat de regels precies zijn bij een dynamische of niet-dynamische horecazaak.

Gino Vermeulen
21 feb 20222 minuten om te lezen


Weer wat vrijer ademen in de horeca
Het overlegcomité besliste dat vanaf 18 februari de beslissende pijl zal terechtkomende in het oranje gebied.

Gino Vermeulen
14 feb 20222 minuten om te lezen


Hoe uw gasten verleiden met uw interieur?
Welke interieuraspecten zorgen ervoor dat gasten voor uw horecazaak kiezen? In welk interieur vertoeven klanten het liefst?

Gino Vermeulen
24 jan 20223 minuten om te lezen


5 Tips om uw dienstverlening te optimaliseren
Efficiënt werken is belangrijk om uw klanten een uitstekende dienstverlening te bezorgen. Welke andere factoren spelen ook een rol?

Gino Vermeulen
17 jan 20223 minuten om te lezen


Hoe omgaan met algemene prijsstijgingen?
Recent zien we een prijsstijging van bijna alle producten. Waardoor worden deze prijsstijgingen veroorzaakt en hoe kunt u hierop reageren?

Gino Vermeulen
10 jan 20223 minuten om te lezen


Hoe uw hotelgasten aangenaam verrassen in 2022?
Als hotel- en/of B&B-uitbater wil u natuurlijk verwachtingen van klanten waar maken. De beste manier om dat te doen is met personalisatie.

Gino Vermeulen
3 jan 20223 minuten om te lezen


Wat mag ik u het komende jaar wensen?
Net zoals 2020 is ook 2021 door Covid-19 voor iedereen een bewogen jaar geweest. Op persoonlijk vlak, maar ongetwijfd ook beroepsmatig.

Gino Vermeulen
27 dec 20214 minuten om te lezen


3 ingrediënten voor uw ‘geheime marketing saus’
Ik noem promotie en reclame graag de ‘geheime marketing saus’ van een horecazaak. Laten we even kijken naar 3 originele ingrediënten.

Gino Vermeulen
20 dec 20213 minuten om te lezen


Klanten verleiden met uw interieur
Is uw horecazaak toe aan vernieuwing? Een nieuw interieur? Misschien wel.

Gino Vermeulen
13 dec 20213 minuten om te lezen
bottom of page




