top of page

Onze dienstverlening

Draait je horecazaak niet zoals je zou willen? Voelt het alsof je vastzit zonder precies te weten waarom en waar? Als horeca-adviseur kan ik je uit deze impasse helpen door je te begeleiden en te adviseren.

​

Wat doe ik als horeca-adviseur?

Je raakt misschien blind voor de eigen tekortkomingen, omdat je al te vertrouwd bent met je dagelijkse routine. Problemen kunnen voortkomen uit een onvoldoende geoptimaliseerd menu, problemen bij kosten-baten analyse, een gebrek aan innovatie, …

​

Met een frisse blik en een grondige analyse kan ik je helpen om alle ingrediënten weer perfect in balans te brengen. Of het nu gaat om het verfijnen van je menu, het verbeteren van je processen of het naleven van regelgeving; ik bied je de recepten en technieken om je horecazaak weer naar het hoogste niveau te tillen.

​

Een selectie van ons menu:

  • Audit horeca en catering

  • Ondersteuning voor start-ups

  • Mystery bezoek

  • Tafelbeheer

  • Werk vereenvoudiging

  • Opbrengstbeheer binnen uw hotel of B&B

  • Crisismanagement voor horeca en horeca in moeilijkheden

  • Horeca en horeca monitor

  • Restaurantmarketing

​

Lees meer over onze diensten:​​

Samen een carrière in de horeca uitbouwen.

Horeca-audit

Een audit van uw horecazaak.

Uw horecazaak wordt op 28 punten doorgelicht.

Moeilijkheden

Wilt u uw horecazaak nieuw leven inblazen?

Advies & begeleiding

bottom of page