top of page

Loopbaanbegeleiding: samen een carrière in de horeca uitbouwen.

Ben je pas afgestudeerd en weet je nog niet goed welke richting je uit wilt met je diploma? Of weet je dit net heel goed, maar heb je er geen idee van hoe je je dromen praktisch kan waarmaken?

De zoektocht naar de ideale job

Tijdens uw opleiding heeft u op de schoolbanken ongetwijfeld heel wat theorie doorkauwt en praktische ervaring opgedaan tijdens je stages. Niet alle aspecten van het horecaleven vindt u even leuk en je wilt dan ook een carrière uitbouwen in het vakgebied dat jij het meest interessant vindt.

 

Maar hoe gaat u op zoek naar de ideale job? Je kan de lokale kranten doornemen op zoek naar jobaanbiedingen. Je kan je inschrijven bij verschillende interimkantoren of je laten registreren bij een officiële dienst voor arbeidsbemiddeling.

 

Het nadeel hiervan is echter dat de kans bestaat dat je gaat voor een job die niet helemaal je ding is. Ten eerste omdat het aanbod vaak niet voldoet aan hetgeen waar je altijd al van droomde en ten tweede omdat er van deze instanties vaak een bepaalde druk uitgaat.

De juiste persoon op de juiste plaats

Als pasafgestudeerde horecamedewerker hoef je echt geen voldoening te nemen met om het even welke baan. Je hebt er alle recht toe om te gaan voor een droomcarrière. En daar kan ik jou bij helpen.

 

Door mijn jarenlange ervaring in de horeca ken ik ondertussen wel de klappen van de zweep. Ik weet waar horecaondernemers naar op zoek zijn, maar ik weet ook hoe ik jongeren die pas een diploma op zak hebben kan begeleiden in hun zoektocht naar die perfecte job in de horeca.

 

Gemotiveerde krachten kunnen met mijn hulp toegang krijgen tot de betere horecazaken zowel in binnen- als buitenland.

Hoe ga ik hierbij concreet te werk?

Samen met jou bekijk ik niet alleen wat je mogelijkheden zijn, maar ook wat je wensen zijn. Ik begeleid je in de eerste plaats met je zoektocht naar een baan, zodat je op het juiste moment de juiste werkgever kan vinden en volg samen met jou dit hele traject. Samen plannen we dus je hele loopbaan, van pas afgestudeerd groentje tot een volwaardig lid (en wie weet misschien ooit wel chef) van een team medewerkers.


Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Loopbaanbegeleiding

bottom of page