top of page

Overnameadvies

Is uw horecazaak verkoopklaar?

U wenst binnenkort een ander, meer sociaal leven. Met de vrienden of familie eens een weekend weg of naar een huwelijksfeest.... .
Maar is uw horecazaak er klaar voor?
Weet dat u de verkoop van uw zaak in stappen kunt voorbereiden.

Het moeilijkste eerst

De eerste stap is vaak de moeilijkste: de beslissing nemen om uw zaak van de hand te doen. Angst voor het leven na de eigen zaak of het spreekwoordelijke ‘zwarte gat’? Bezint eer ge begint. Hoe kunt u het best aanpakken? Ons stappenplan brengt u al een eind op weg. De laatste stap is de juiste koper of huurder vinden. Goed advies is van groot belang om alles in goede banen te leiden.

U wil toch een maximum resultaat?
Neem een horeca-expert onder de arm. Géén klassieke makelaar, want die heeft niet de nodige horeca-expertise in huis. Makelaars focussen enkel op het afhandelen van de verkoop zonder uw verdere belangen te behartigen, wat later nare gevolgen kan hebben. Heeft u plannen om uw horecazaak te verkopen of over te dragen? Weet dat we samen uw huiswerk kunnen maken.
Zo gaat u met een gerust gemoed de onderhandelingen in voor een maximaal resultaat. 

Voor alle duidelijkheid: wij zijn géén makelaar, maar begeleiden horecaondernemers in iedere fase van hun bestaan. Alle onderhandelingen gebeuren rechtstreeks met overlaters en/of eigenaars.

Ontdek onze panden

Riverside%20Restaurant_edited.jpg
Restaurant_edited.jpg
Ready%20for%20the%20breakfast%20rush%20t

Contacteer ons voor een afspraak (immokantoren dienen zich te onthouden).

bottom of page