top of page
Zoeken


Met een ondersteunende tool uw omzet verhogen
Een nieuwe planning is noodzakelijk om deze moeilijke tijden te overleven.
Wij kunnen hierbij helpen met een ondersteunend werkinstrument.

Gino Vermeulen
26 sep 20223 minuten om te lezen
Â


Het belang van een efficiënt reserveringssysteem
De vele manieren waarop reserveringen kunnen gebeuren zorgen ongetwijfeld voor meer klanten, maar hoe zit het met de organisatie hiervan?

Gino Vermeulen
18 sep 20223 minuten om te lezen
Â


Hoe de energiekost van uw horecazaak verlagen?
Feit is dat u als horecaondernemer met prijsstijgingen te maken heeft van de energie. Wat kunt u doen om uw energiefactuur te verlagen?

Gino Vermeulen
12 sep 20223 minuten om te lezen
Â


Waarom is een uniform in uw horecazaak belangrijk?
In verschillende bedrijfstakken zijn uniformen van cruciaal belang. Welke positieve bijdrage levert een uniform concreet in een horecazaak?

Gino Vermeulen
5 sep 20223 minuten om te lezen
Â


Hoe verkiezen klanten uw horecazaak boven de concurrentie?
Vraagt u zich af wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat klanten uw horecazaak boven de concurrentie verkiezen? Lees dan zeker verder.

Gino Vermeulen
29 aug 20223 minuten om te lezen
Â


Ergert u zich ook zo aan gasten die niet komen opdagen?
Lijdt uw horecazaak verliezen aan gasten die niet komen opdagen? Lees meer over kosten van 'no shows' en 5 tips om no shows te vermijden.

Gino Vermeulen
22 aug 20223 minuten om te lezen
Â


Uw interieur als onderdeel van een totale horecabeleving
Wilt u het interieur van uw horecazaak onder handen nemen, dan is een goede planning noodzakelijk.

Gino Vermeulen
15 aug 20223 minuten om te lezen
Â


Waarom uw Food Cost (Percentage) belangrijk is
Budgetten bepalen is een cruciaal onderdeel van het runnen van uw horecabedrijf. Tips voor het berekenen van uw Food Cost (Percentage).

Gino Vermeulen
8 aug 20223 minuten om te lezen
Â


Mag ik u een glas wijn voorstellen?
Klanten vinden duidelijke informatie over de wijn belangrijk en andere tips over het succesvol voorstellen van wijn aan de horecabezoeker.

Gino Vermeulen
1 aug 20223 minuten om te lezen
Â


15 augustus: Start van het Wilde Eend Seizoen
Traditiegetrouw start de jacht op wilde eenden op 15 augustus. Dit is meteen ook de aankondiging van het culinaire wildseizoen.

Gino Vermeulen
25 jul 20222 minuten om te lezen
Â
bottom of page




