top of page
Zoeken


Gino Vermeulen
5 sep 20223 minuten om te lezen
Waarom is een uniform in uw horecazaak belangrijk?
In verschillende bedrijfstakken zijn uniformen van cruciaal belang. Welke positieve bijdrage levert een uniform concreet in een horecazaak?


Gino Vermeulen
29 aug 20223 minuten om te lezen
Hoe verkiezen klanten uw horecazaak boven de concurrentie?
Vraagt u zich af wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat klanten uw horecazaak boven de concurrentie verkiezen? Lees dan zeker verder.


Gino Vermeulen
22 aug 20223 minuten om te lezen
Ergert u zich ook zo aan gasten die niet komen opdagen?
Lijdt uw horecazaak verliezen aan gasten die niet komen opdagen? Lees meer over kosten van 'no shows' en 5 tips om no shows te vermijden.

Gino Vermeulen
15 aug 20223 minuten om te lezen
Uw interieur als onderdeel van een totale horecabeleving
Wilt u het interieur van uw horecazaak onder handen nemen, dan is een goede planning noodzakelijk.

Gino Vermeulen
8 aug 20223 minuten om te lezen
Waarom uw Food Cost (Percentage) belangrijk is
Budgetten bepalen is een cruciaal onderdeel van het runnen van uw horecabedrijf. Tips voor het berekenen van uw Food Cost (Percentage).


Gino Vermeulen
1 aug 20223 minuten om te lezen
Mag ik u een glas wijn voorstellen?
Klanten vinden duidelijke informatie over de wijn belangrijk en andere tips over het succesvol voorstellen van wijn aan de horecabezoeker.


Gino Vermeulen
25 jul 20222 minuten om te lezen
15 augustus: Start van het Wilde Eend Seizoen
Traditiegetrouw start de jacht op wilde eenden op 15 augustus. Dit is meteen ook de aankondiging van het culinaire wildseizoen.


Gino Vermeulen
18 jul 20224 minuten om te lezen
Hoe kan ik voor meer reservaties zorgen?
Er bestaat geen ’one-size fits all’ aanpak voor reserveringen. Wel kan ik u enkele tips geven om meer reserveringen binnen te krijgen.


Gino Vermeulen
11 jul 20223 minuten om te lezen
Een zomerse aanpak = vrolijke en tevreden klanten
Mooi weer doet iets met een mens: we lopen er allemaal wat vrolijker en uitbundiger bij. Waar gaat u uw gasten mee verleiden deze zomer?


Gino Vermeulen
4 jul 20222 minuten om te lezen
Personeelstekort: Hoe u het ook anders kunt oplossen
Het zijn spannende tijden voor de horeca. Het hoogseizoen is van start gegaan, nu nog het personeelstekort oplossen. Lees mijn advies...
bottom of page