top of page
Zoeken


Overleven in tijden van snel stijgende kosten
Er is één probleem dat de laatste tijd steeds vaker opduikt en dat niet zomaar kan worden genegeerd: de snel stijgende energiekosten.

Gino Vermeulen
15 nov 20233 minuten om te lezen
Â


Het recept voor succesvolle horecaondernemers: Lagere kosten, rijkere smaak
Seizoensgebonden werken in de horeca is niet alleen een culinaire trend; het is een slimme zet met tal van voordelen voor horecaondernemers.

Gino Vermeulen
11 okt 20232 minuten om te lezen
Â


Leveranciers: de bouwstenen van jouw horecazaak
Leveranciers en personeel kunnen een aanzienlijke invloed hebben op het succes van je horecazaak. Zorg ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Gino Vermeulen
7 sep 20232 minuten om te lezen
Â


Slecht leiderschap in de horeca: voorkom dat je restaurant schade lijdt!
Effectief leiderschap is cruciaal voor leidinggevende posities in de horeca. Hoe herken je slecht leiderschap in de horeca?

Gino Vermeulen
4 aug 20234 minuten om te lezen
Â


De Evolutie van de Horeca: Van Digitalisering tot Luxury Fast Food
In deze blog zullen we enkele opmerkelijke trends bespreken die de horeca blijven transformeren.

Gino Vermeulen
4 jul 20233 minuten om te lezen
Â


Uw personeel is het uithangbord van uw zaak
Hoe vindt u personeel en bovenal hoe vindt u het juiste personeel? We geven u zes handige tips die hierbij kunnen helpen.

Gino Vermeulen
22 mei 20233 minuten om te lezen
Â


10 tips om meer rendement uit uw horecazaak te halen
Door deze 10 tips toe te passen in uw bedrijfsvoering, kunt u de winst van uw horecazaak optimaliseren.

Gino Vermeulen
27 mrt 20235 minuten om te lezen
Â


Hoe kunt u Instagram inzetten voor uw horecazaak?
Heeft uw horecazaak al een Instagramaccount of bent u nog Instagram-loos en wilt u hiermee aan de slag? Lees deze blog dan zeker eens door.

Gino Vermeulen
6 feb 20235 minuten om te lezen
Â


5 Tips om uw dienstverlening te optimaliseren
Efficiënt werken is een van de belangrijkste sleutels om uw klanten een uitstekende dienstverlening te bezorgen.

Gino Vermeulen
9 jan 20233 minuten om te lezen
Â


Tips om de uitgaven van uw restaurant in de hand te houden
In dit artikel geef ik u graag 5 tips om uw uitgaven onder controle te houden.

Gino Vermeulen
12 dec 20223 minuten om te lezen
Â
bottom of page