top of page
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

Wat leuk dat u de video 'De horeca van de toekomst - deel 1' hebt aangevraagd. Deze wordt naar uw mailbox verzonden!

Veel kijkplezier. Check voor de zekerheid ook uw promoties en spam folder.

Maar u vraagt mijn video natuurlijk niet voor niets aan. U wilt bouwen aan uw horecabedrijf van de toekomst en daarom heb ik nog een mooi aanbod voor u.


Als horecaconsultant begeleid ik zowel beginnende ondernemers bij de opstart van hun zaak als ervaren horecamanagers bij de uitbating van hun onderneming. En heb mijn jarenlange ervaring in het volgende e-book beschreven: "Transformeer uw horecazaak". 

​

Hulp bij de heropstart van uw horecazaak

 

Als horecaconsultant is het mijn taak u te helpen met de – voorlopig nog gedeeltelijke – opstart van uw horecazaak. En dat doe ik graag! Heropstarten zal immers heel wat organisatie, maar ook heel wat denkwerk vragen. Ik heb het denkwerk alvast wat voorbereid en dat wil ik graag met u delen.

Om zoveel mogelijk horeca-uitbaters te bereiken heb ik gekozen om dit te doen via een online presentatie.


Ik wil vooral dat u op de juiste manier heropstart. Ik heb het hierbij niet over de praktische organisatie qua tafelschikking of sluitingsuur, maar over heropstarten met de juiste prijszetting. Dit zal immers een belangrijke evenwichtsoefening worden.

​

Net omdat uw horecazaak maar gedeeltelijk mag opstarten zult u goed moeten nagaan wat uw kosten zijn en hoe u erin zult slagen een omzet te draaien die u ook winst oplevert.

Ik geef u in deze presentatie een duidelijke kijk op het verdienmodel van een horecabedrijf en waarop te focussen om de omzet, de marge en het rendement te verhogen.

​

In dit opzicht bespreek ik in deze presentatie ook een aantal adviezen in verband met de heropstartlening. Zo komt u onder meer te weten over welk soort lening het precies gaat en aan welke voorwaarden u moet voldoen om ervoor in aanmerking te komen.


Naast het financiële aspect van uw heropstart besteed ik in de presentatie ook uitgebreid aandacht aan enkele nieuwe trends en de horecazaak van de toekomst. De wereld van technologie en digitale toepassingen staat niet stil en deze kennen ook in de horeca een opmars. De implementatie hiervan zal een aantal zaken vereenvoudigen.

 

  • Wat breng ik verder nog onder de aandacht?

  • Het belang van een concreet actieplan.

  • Wat de ‘nieuwe’ consument verwacht.

  • Het belang van uw concept, uw aanbod en uw menukaart.

  • Enkele belangrijke verkooptechnieken.

  • De ‘interne keuken’ van uw horecazaak.

 

Deze presentatie zal u vooral helpen om een duidelijk kijk te krijgen op hoe u zowel vandaag als in de toekomst op de meest efficiënte manier kunt ondernemen zodat u uw – misschien aangepaste – doelstellingen kunt verwezenlijken.

​

Interesse in deze unieke kans om uw horecazaak op de juiste manier her op te starten?

unnamed.png

Het eerste deel heeft u net ontvangen.

​

Het vervolgprogramma – deel 2, 3 en 4 bied ik u aan voor de speciale prijs van 39 Euro.

​

Bestel de complete reeks hier

Aanmelding geslaagd

Contact 

Bedankt voor de inzending!

© 2024 GINO VERMEULEN | BRUSSEL

bottom of page