top of page

+32 475 49 29 53

Historie

Na een klassieke hotelopleiding, werkte ik in enkele toprestaurants*** in Parijs (aan de zijde van o.m. Jean Claude Vrinat (†), Jean Marie Ancher, Joël Robuchon (†), Frédéric Anton, Alain Senderens, Carlo Cracco, Alain Pégouret en Francois Payard - New York). In het ouderlijk huis behaalde ik een Bib Gourmand in de Michelingids. Nadien richtte ik zelf een cateringbedrijf, een feestzaal en een brasserie op.
 

Tussendoor volgde ik diverse cursussen en workshops op het vlak van financieel management, marketing, yield management en bedrijfsbeheer.

20141219-_JAN5335.jpeg
20141219-_JAN5326.jpeg

De afgelopen jaren werkte ik als freelance consultant voor verschillende bedrijven zoals Tefaf Maastricht, Hotel Cosmopolite, Salons de Waerboom, Maison van de Boer (NL) , Gourmet Invent, Total NV, Salons Cortina, Domus, Cook & Style catering, School for Butlers & Hospitality, Makisu Brussel, VRT catering, Torenhof, Casino Knokke, een Relais & Chateau vestiging in de Benelux, het grootste wellnessproject in Europa met opening in 2019.
 

Ik werkte ook samen met meerdere bekende sterrenchefs voor de organisatie van events op topniveau. Op de werkvloer verzorgde ik verschillende hoogstaande evenementen zoals Gala van de Gouden Schoen, de heropening van het Casino in Blankenberge, WK Veldrijden Hoogerheide, Tefaf Maastricht, viparrangement Floraliën. Daarnaast stond ik in voor de huwelijksfeesten van talrijke bv's, zoals chocolatier en schoolvriend Dominique Persoone, familie Pfaffs en sterrenchef Axel Colonna-Cesari.
 

In het kader van het project Q-label 'een zee van kwaliteit' en het 'hotel innovatieproject' van Westtoer i.s.m. de Vlaamse Gemeenschap adviseerde ik verschillende horecazaken aan de kust. Daarnaast ben ik ook gastspreker voor Horeca Vlaanderen, Unizo en Securex en werkte ik als freelance consultant voor het televisieprogramma 'Mijn restaurant'.
 

Ik doorkruis Europa elk jaar op zoek naar de nieuwste technieken en trends van morgen.

​

Heeft u vragen? Neem contact op.

bottom of page