top of page

Kuurne - Bistro met vastgoed te koop

Kuurne

beschikbaar

Prijs

€ 1.100.000

Huur

Beschrijving

Een Culinaire Saga: Bistro te Koop!

Stel je voor, een plek waar passie voor vuur en smaak samenkomen, waar elke hap een verhaal vertelt en elke maaltijd een meesterwerk is.

In 2018 ontstond dit restaurant als het ultieme belevingscentrum voor de Josper-houtskoolovens. De geur van smeulend hout, de knisperende vlammen die dansen over sappige steaks en gegrilde groenten - hier wordt gastronomisch meesterschap geboren.

Transparantie en puurheid staan centraal in deze culinaire reis. Met een open keuken en een no-nonsense aanpak, geloven de makers in de essentie van eerlijke producten en onvervalste smaken.

De grill specialiteiten zijn de sterren van de show, elke bereiding doordrenkt met de unieke smaak van de Josper-houtskoolovens. En met een groot terras voorzien van een bar, nodigt de buitenruimte uit tot gezelligheid en ontspanning.

Maar dat is niet alles. Dit restaurant is niet alleen een culinaire hotspot, maar ook een financiële topper. Met een grote omzet en mooie cijfers is het een investering met potentieel.

Het perceel van 5800 m² biedt ruimte voor groei, waarvan 2600 m² al bebouwd is met meer dan 800 m² aan horecagedeelte. En met veel parkeergelegenheid is het gemakkelijk bereikbaar voor gasten.

Ben jij klaar voor dit culinaire avontuur?
Neem contact op en ontdek hoe jij de volgende eigenaar kunt worden van dit buitengewone restaurant!Contactgegevens

Gino Vermeulen

+32 475 49 29 53

Type bedrijf

Bistro

Locatie

Kuurne

bottom of page