top of page

Meise - Partner-Uitbater gezocht voor brasserie

Meise

Beschikbaar

Prijs

Na contactopname

Huur

Beschrijving

Welkom bij een unieke kans in de culinaire wereld! Een sprankelende gelegenheid doet zich voor, waarbij de toekomst van gastronomisch genot binnen handbereik ligt. Onze geliefde eet bestemming, een ware oase van smaken en gastvrijheid, staat op het punt een nieuw hoofdstuk te beginnen.

In het hart van deze culinaire onderneming schuilt een ongekende gelegenheid voor het uitbaten van deze gelegenheid. De tijd is rijp om de fakkel van gastronomische excellentie over te dragen aan gepassioneerde individuen die dromen van het creëren van hun eigen onvergetelijke culinaire reis.

Deze eetgelegenheid heeft zich jarenlang gevestigd als een favoriete bestemming voor fijnproevers, met een onberispelijke reputatie en een toegewijd klantenbestand. Het is een unieke kans om in te stappen in een succesvolle onderneming met bewezen resultaten en een onschatbaar erfgoed van culinaire innovatie.

Ontdek de mogelijkheden, laat je inspireren door de smaakvolle erfenis en omarm de kans om een culinaire reis voort te zetten die harten en smaakpapillen blijft veroveren. Dit is een uitnodiging om deel uit te maken van een gastronomisch verhaal dat nog vele hoofdstukken te schrijven heeft.

Voor degenen die streven naar gastronomisch leiderschap en een eigen stempel willen drukken op de wereld van lekker eten, is dit de uitgelezen kans. Bereid je voor op een reis vol smaak, passie en onbegrensde mogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar een uitbater zakenpartner voor onze bistro te Meise:
- Instapbedrag gevraagd voor participatie
- Bistro met 80 plaatsen
- Overdekt terras met 80 plaatsen
- Speeltuin en grote parking
- Onmiddellijk beschikbaar
- Instapklaar met woonst voor de gerant
- Winstdeelname volgens sleutel
- Waarborg gevraagd voor uitbating

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in jouw culinaire reis? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van dit gastronomische avontuur!"

Contactgegevens

Gino Vermeulen

+32 475 49 29 53

Type bedrijf

Brasserie

Locatie

Meise

bottom of page