• Gino Vermeulen

Welkom op mijn vernieuwde website

Bij het lezen van dit blogbericht heeft u het waarschijnlijk al gemerkt: ik heb de tijd genomen om mijn website in een nieuw jasje te stoppen.


Bij het ontwikkelen van de vernieuwde website heb ik echter niet alleen de focus gelegd op een nieuwe look. Een wat frisser uiterlijk is natuurlijk altijd mooi meegenomen, maar mijn belangrijkste doelstelling was u een nog duidelijker en vollediger overzicht te geven van alles wat ik u als horecaconsultant kan bieden.


Ik wil u ook graag nog even meegeven dat niet alleen het uiterlijk van de website werd aangepast. Op de achtergrond is ook hard gewerkt om ook op een smartphone of een tablet de website perfect weer te geven.


Om u wat op weg te helpen geef ik u hierbij graag een overzicht van alle categorieën die u op de vernieuwde website kunt vinden.


Gino Vermeulen


Samenwerken is een kwestie van vertrouwen. Hoe beter we elkaar kennen hoe groter het wederzijdse vertrouwen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u mij leert kennen. In de eerste plaats als horecaconsultant, maar ook als persoon.


In de categorie ‘Gino Vermeulen’ komt u alles over mij te weten. Ik vertel u uitgebreid waar mijn passie voor de horeca vandaan komt, hoe ik mijn eerste stappen in de horeca heb gezet, waarom ik horecaconsultant ben geworden en waarmee ik u kan helpen.


Horeca consultancy


Vraagt u zich af waarom u een horecaconsultant onder de arm zou nemen? Dan kan de rubriek ‘Horeca consultancy’ u hier een duidelijk antwoord op geven.


In deze categorie maakt u uitgebreid kennis met alle diensten die ik aanbied en op welke vlakken ik u kan bijstaan en begeleiden. Dit kan gaan van een quickscan van uw zaak over het vinden van de juiste medewerkers tot een uitgebreide analyse. Zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan deze categorie!


Blog


Wilt u weten wat er gaande is in de horecawereld? Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe trends? Bent u op zoek naar nuttige tips? Raadpleeg dan zeker de categorie ‘Blog’. Wekelijks wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwigheden én krijgt u tal van informatie over alles wat met horeca en ondernemerschap te maken heeft.


Downloads


Ik vind het belangrijk om zowel beginnende horecaondernemers te helpen bij de opstart van hun zaak als ervaren ondernemers bij te staan bij de uitbating van hun onderneming.


Een rubriek met gratis downloads kon dan ook niet ontbreken op mijn vernieuwde website. U kunt in deze categorie niet alleen tal van gratis brochures downloaden, maar ook mijn gratis e-boek.


Deze zullen u zeker helpen bij het efficiënt uitbaten van uw horecazaak.


Webshop


Honger naar nog meer kennis en informatie? Het menu staat voor u klaar in de categorie ‘Webshop’.


U kunt er zich inschrijven voor mijn ‘Webinar Horeca Masterclass’ en u kunt er mijn e-book ‘Transformeer uw Horecazaak’ tegen een heel democratische prijs aankopen. Om u te helpen een concrete timemanagement strategie uit te bouwen heb ik de ‘Horeca Business Planner 2021’ in het leven geroepen. Ook dit unieke werkinstrument voor uzelf en voor uw horecazaak is verkrijgbaar in de webshop.


Blijf op de hoogte


Als horecaconsultant volg ik uiteraard alle ontwikkelingen op de voet. Wilt u goed geïnformeerd blijven, schrijf u dan zeker in op mijn nieuwsbrief of neem vrijblijvend contact met mij op. Wilt u nog meer tips, heeft u zelf goede ideeën die u wilt delen of wilt u op de hoogte blijven van alle maatregelen en plannen, sluit u dan zo snel mogelijk aan bij de besloten Facebookgroep Horeca na CORONA! Samen wordt het immers ietsje makkelijker om deze crisis te overwinnen.