top of page
Zoeken


Wat met ongewenste bezoekers?
Mogelijk kwamen er met de warmte al een aantal ongewenste bezoekers naar uw horecazaak. Algemene regels en een aantal nuttige tips.

Gino Vermeulen
12 jul 20213 minuten om te lezen
Â


Al voorbereidingen getroffen voor de Nationale Feestdag op 21 juli?
De Nationale Feestdag op 21 juli is een geweldige kans voor u als horeca-uitbater om het meeste uit uw zaak te halen.

Gino Vermeulen
5 jul 20213 minuten om te lezen
Â


Laat uw klanten deel uitmaken van uw team
Laat uw klanten voelen dat u ze beschouwt als deel van uw team. Zo voelen ze zich geëngageerd en zullen ze blijven terugkomen naar uw zaak.

Gino Vermeulen
28 jun 20213 minuten om te lezen
Â


Europees verbod op plastic wegwerpartikelen vanaf 3 juli van kracht
Nieuwe wet waarin producten gemaakt van wegwerpplastic worden verboden vanaf 3 juli 2021.

Gino Vermeulen
20 jun 20214 minuten om te lezen
Â


Gooi nieuwe medewerkers niet meteen in het diepe
Medewerkers die zich goed voelen stralen dit ook uit naar uw klanten en deze heeft u nodig om uw horecazaak succesvol te runnen.

Gino Vermeulen
14 jun 20213 minuten om te lezen
Â


Heropening horeca op 9 juni 2021
Het zat er al langer aan te komen, maar nu is het officieel: vanaf 9 juni mogen horecazaken ook binnen weer klanten ontvangen.

Gino Vermeulen
7 jun 20213 minuten om te lezen
Â


Verlenging economische steunmaatregelen tot 30 september 2021
Er is goed nieuws: de federale regering besliste om bepaalde lopende steunmaatregelen met een kwartaal te verlengen, tot 30 september 2021.

Gino Vermeulen
31 mei 20213 minuten om te lezen
Â


De heropening van uw keuken
Hoe kunt u het beste uw keuken heropenen en waar moet u zeker rekening mee houden.

Gino Vermeulen
25 mei 20213 minuten om te lezen
Â


Verwachtingen hospitality business
Meegaan met alle nieuwe trends is belangrijker dan ooit als u wil dat consumenten uw verblijfsaccommodatie verkiezen boven andere.

Gino Vermeulen
17 mei 20213 minuten om te lezen
Â


Tips voor een efficiënte horeca planning
Een goede voorbereiding start met een goede planning. Daarom hierbij graag enkele tips voor een efficiënte horeca planning.

Gino Vermeulen
10 mei 20214 minuten om te lezen
Â
bottom of page




